TRIOLA.sk logo

Triola.sk - dámska bielizeň

Triola je kvalitná spodná bielizeň šitá v Česku z tých najúžasnejších materiálov zo západnej Európy.  Doprajte si zážitok z online nakupovania podprseniek a nohavičiek s dlhoročnou tradíciou.

Viac o TRIOLA.sk

Peniaze z nákupu späť

4 %

Recenzie a články

O TRIOLA.sk

Triola je česká firma, ktorá na trhu pôsobí od roku 1919. Za toto dlhé obdobie sa snažia neustále zlepšovať a prinášať na český aj slovenský trh kvalitnú a modernú spodnú bielizeň, plavky a iné doplnky. Nakúpia tu muži aj ženy, poradiť sa môžete v Triola poradni, kde sa rýchlo dozviete aký typ podprsenky či nohavičiek by sa hodil k vašej postave. Osobne sa môžete zastaviť na jednej z Triola predajní, kde si môžete produkty skúsiť.

 

Triola dámska bielizeň

Asi každá žena vie, že nájsť ten správny strih podprsenky či nohavičiek nie je tak jednoduché. Často sa jedná o hodiny skúšania a vyberania tej správnej veľkosti, strihu, materiálu, v ktorom sa bude žena cítiť krásna a zároveň pohodlne. Pozrite sa na ponuku e-shopu Triola.sk, kde nájdete široký výber rôznych strihov dámskych podprseniek, nohavičiek a mnoho ďalšieho.

  • Triola podprsenky - nájdete tu podprsenky vystužené, polovystužené, nevystužené, zmenšovacie, bez kostíc, push-up podprsenky, športové, samodržiace, dojčiace a tehotenské, korzety;
  • Triola nohavičky - nohavičky tu nájdete klasické, panty, brazilky, šortkové, vyššie, športové, bokové, tanga, formujúce nohavičky;
  • Triola nočnú bielizeň - v tejto kategórii nájdete dámske pyžamá a nočné košieľky;
  • Triola župany - nájdete tu župany kratšie, dlhšie, so vzormi alebo jednofarebné;
  • Triola košieľky a body - táto kategória v sebe ukrýva tielka, body a spodničky;
  • Triola pančuchový tovar - tu nájdete podväzky a legíny;
  • Triola sťahovacia bielizeň - ak by niektorá potrebovala postavu týmto spôsobom trochu upraviť;
  • Triola doplnky - v tejto kategórii nájdete vymeniteľné ramienka k podprsenkám a vrecúško na pranie spodného prádla.

Triola - spodná bielizeň pre každý typ postavy

Triola pánska bielizeň

Na svoje si na tomto e-shope prídu aj páni. Tí si tu rýchlo a jednoducho môžu kúpiť tieto veci:

  • Triola spodná bielizeň - vyberať si môžete trenky, boxerky alebo slipy;
  • Triola tričká a nátelníky - ktoré sa hodia pod košele;
  • Triola pánske pyžamá - vyberať si môžete pyžamá s krátkym aj dlhým rukávom, tiež s dlhými nohavicami alebo s kraťasami;
  • Triola pánske župany - župany si môžu kúpiť aj páni a zahriať sa tak napríklad po sprche alebo v chladné nočné večere.

Triola plavky

Plavy sú jednou z neodmysliteľných častí nášho šatníka, ktorú určite potrebujeme a využijeme. Vyberať si na e-shope Triola.sk môžete plavky rôznych strihov, kúpite tu aj doplnky.

  • Triola dvojdielne plavky - kúpiť si môžete celý plavkový set alebo oddelene plavkové podprsenky a plavkové nohavičky;
  • Triola jednodielne plavky - stále viac sa stávajú trendy aj jednodielne plavky, ktoré si môžete takisto kúpiť na e-shope Triola.sk;
  • Triola pánske plavky - nájdete tu aj pánske plavky;
  • Triola plážové šaty - pre dámy, ktoré radi nosia na plavkách šaty, aby sa príliš nespálili;
  • Triola plážové doplnky - z plážových doplnkov si tu môžete kúpiť plážové klobúky;
  • Triola tankiny - tankiny sú plavky skladajúce sa zo spodného dielu plaviek a vrchného, ktorý vyzerá skoro ako tričko.

Triola novinky

Zaujímate sa čo táto spoločnosť prináša ako novinky? Tie môžete sledovať v samostatnej kategórii na webe e-shopu alebo si prečítajte Triola magazín, kde sa môžete taktiež inšpirovať.

Triola akcie a výpredaje

Okrem klasických nákupov môžete na tomto e-shop nakupovať v akciách a výpredajoch. Akcie a výpredaje tu nájdete na podprsenky, nohavičky, plavky, nočnú bielizeň a pánsku bielizeň.

Všetko o nákupe na e-shope Triola.sk

Triola osobný odber

Aj keď sa jedná o český e-shop, aj slovenský zákazníci majú možnosť osobného odberu na predajni Triola Bratislava, Triola Nitra, Triola Galanta a Triola Trnava. Pri osobnom odbere máte možnosť si daný tovar rovno vyskúšať a vybrať si tak tú správnu veľkosť. Presné adresy a otváracie hodiny na jednotlivé Triola predajne nájdete na webe e-shopu Triola.sk v časti Naše obchody. 

Triola reklamácie

Spoločnosť Triola sa snaží svojim zákazníkom prinášať bezproblémové služby, no môže sa stať, že budete musieť tovar reklamovať. V tomto prípade máte možnosť do 24 mesiacov tovar reklamovať. Čistý (nenosený alebo vypraný) tovar odošlite spolu s reklamačným listom na adresu spoločnosti alebo zaneste osobne na kamennú pobočku Triola obchodu. Reklamácia bude bezodkladne, najneskôr do 30 dní, vybavená.

Triola kontakty

Na pracovníkov spoločnosti Triola sa môžete obrátiť počas pracovných dní v čase medzi 6 - 14 hod. buď telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu. V prípade akýchkoľvek dotazov sa môžete obrátiť na zákaznícku podporu skrze formulár, ktorý nájdete v časti Kontakt.

Recenzie na Triola.sk

Prečítajte si niektoré z recenzií na tento e-shop:

“Podprsenka je kvalitná, pekná. Teší ma, že bola pridaná podrobná tabuľka veľkostí.” - túto recenziu udelila zákazníčka Alena, ktorá dala e-shopu 100% a 5 hviezdičiek z 5.

“Pre mňa je rozhodujúca kvalita produktov, ktorú už mám overenú.” Ywana udelila e-shopu Triola.sk 100% a k pozitívam pridáva rýchle dodanie a kvalitné produkty.

Stála zákazníčka Martina, ktorá tu nakupuje už roky udelila takéto hodnotenie: “Skvela znacka spodneho pradla, kupujem si ju uz roky, vzdy kvalitne spracovane, rychle dodanie, max.spokojnost.”

Toto je hodnotenie ďalšej stálej zákazníčky Miroslavy: “Nakupujem v Triole dlhé roky podprsenky a plavky. Výrobky sú kvalitné, dobre pasujú. Vybavenie objednávok je spilahlivé a maximálne rýchle. Som s touto firmou velmi spokojná.”

100% udelila aj zákazníčka Vega: “Objednaný tovar som mala pripravený na vyskúšanie, predavačka bola milá , ochotná, poradila mi a ponúkla aj iný tovar, keďže mnou vybratý tovar mi nesadol.”

Nevybrali ste si? Pozrite sa na ponuku e-shopov so spodnou bielizňou na Plnej Peňaženke, kde nájdete široký výber spodnej bielizne a neprídete o cashback z každého nákupu.

Slyšeli jste už o české Plné Peněžence? Vybírejte ze stovek obchodů a nakupujte s cashbackem.

Najobľúbenejšie obchody z kategórie Móda a doplnky

Ako PlnáPeňaženka presne funguje?

Registrácia

Zadarmo sa registrujte

U nás neplatíte nijaké poplatky.

Vyhľadanie obchodu

Vyhľadate si obchod.

Na Plnej Peňaženke ich máme viac než 800.

Preklik na e‑shop

Prekliknite sa na e-shop

Tam nakupujte, ako ste zvyknutí

Získanie cashbacku

Získajte cashback

Až 25 % z každej platby.
Schválenú odmenu si môžete nechať hneď vyplatiť.