Orion logo

Orion - e-shop, ktorý tvorí vašu domácnosť

Zariaďte a vybavte štýlovo svoju kuchyňu a domácnosť so značkou Orion. Na e-shope Orion.sk nájdete viac ako 5 000 produktov za skvelé ceny a vo výbornej kvalite. Kúpite tu od hrncov, cez koše na bielizeň, až po výbavu na camping. 

Viac o Orion

Obchod je momentálne nedostupný

Spolupráca s obchodom bola ukončená. Ďakujeme vám za pochopenie.

Recenzie a články

O Orion

Zariaďte a vybavte štýlovo svoju kuchyňu a domácnosť so značkou Orion. Na e-shope Orion.sk nájdete viac ako 5 000 produktov za skvelé ceny a vo výbornej kvalite. Kúpite tu od hrncov, cez koše na bielizeň, až po výbavu na camping. 

Orion nie je iba značka čokolády, či názov súhvezdia alebo rádia. Orion je aj český veľkoobchod s domácimi potrebami. Táto spoločnosť bola založená v roku 1992, takže má bohaté, takmer 30 ročné skúsenosti, ktoré sa odrážajú aj v ich ponuke. Nakúpite tu kvalitné výrobky najmä do kuchyne na varenie či pečenie, ale tiež do domácnosti, či do vašej záhrady. Vašu objednávku vám doručí kuriér až k vám domov a spoľahnúť sa môžete aj na kvalitu a výhodné ceny produktov. Práve tieto dve zmienené kritériá spolu s rýchlosťou dodania tovaru sú v recenziách hodnotené najlepšie.

Domáce potreby do vašej kuchyne na Orion.sk

Kuchyňa ako srdce každej domácnosti si bezpochyby zaslúži našu pozornosť. Jej vybavenie musí byť nielen praktické, ale aj kvalitné, a mnohí z nás si potrpia aj na jej estetickej stránke. Ak toto všetko očakávate od vašej kuchyne aj vy, určite nahliadnite do kategórie s názvom “Kuchyne” na e-shope Orion.sk. Vyberie si tu každá domáca gazdiná, ktorá rada varí a pečie. Ak si radi niečo aj zavaríte, Orion ponúka zaváracie hrnce, fľaše, viečka a pomôcky na zaváranie. Kúpite tu aj základné vybavenie do kuchyne ako nože, príbory, koreničky a mlynčeky, kuchynské náčinie, váhy a veľa ďalšieho.

Jedinečné stolovanie, ktorým očaríte každú návštevu

Na e-shope Orion.sk nájdete aj všetko pre stolovanie. A to či už plánujete spoločný obed s najbližšou rodinou alebo pohový večer s priateľmi. Očarte ich nielen výborným jedlom či zákuskom, ale aj štýlovým prestieraním, z ktorého im padne sánka. K tomu budete potrebovať taniere a misky, ktoré nájdete na Orion.sk v jednoduchom prevedení, ale aj so vzormi a vo viacerých farbách. Na každom stole nesmie chýbať ani príbor, ktorý predáva Orion v sadách aj samostatne a kúpite tu aj príbor pre deti. Kávu či čaj ponúknite v hrnčeku Orion, vodu či džús v sklenom pohári. V tejto kategórii ponúka Orion aj nádoby na servírovanie.

Všetko pre vašu domácnosť

Ponuka e-shopu Orion.sk je naozaj široká. Tento predajca vám vybaví nielen vašu kuchyňu a jedáleň, ale aj zvyšok vašej domácnosti. Pýtate sa čím? Tak napríklad do vašej kúpeľne si tu môžete kúpiť kúpeľňové a wc doplnky, koše na bielizeň, doplnky na sušenie a pranie prádla. Do chodby tu nájdete topánkovníky a ako estetickejší úložný priestor poslúžia komody, regály, košíky či skladovacie boxy. Okrem už spomínaných produktov nájdete v tejto kategórii aj upratovacie pomôcky, odpadkové koše, váhy a ďalších pomocníkov do domácnosti.

Pomocníci do záhrady Orion

Ak máte možnosť grilovania, stanovania či odpočinku na záhrade, tak aj vás poteší ponuka e-shopu Orion.sk. V samostatnej kategórii ponúka vybavenie na camping a pomocníkov do záhrady. Konkrétne tu nájdete napríklad rozprašovače na postreky, siete proti hmyzu do okien aj na dvere.

Akciové produkty a vychytávky e-shopu Orion.sk

Ak chcete vidieť akciové produkty Orion na jednom mieste, nájdete ich v samostatnej kategórii s názvom “Akcia”. Nájdete tu široké spektrum najrôznejších domácich potrieb tohto predajcu. Okrem toho nájdete v samostatnej kategórii aj vychytávky a tipy do domácnosti e-shopu Orion. Keďže inšpirácie na varenie nie je nikdy dosť, Orion si pre vás pripravil aj pár tipov na chutné a jednoduché recepty. 

Všetko o nákupe na Orion.sk

Platba

Nemáte problém s platbou online? V tom prípade môžete pri nákupe na Orion.sk platiť práve týmto spôsobom. Ak preferujete platbu pri preberaní zásielky, zvoľte si platbu na dobierku. V obidvoch prípadoch máte platbu zadarmo.

Doprava

Možno sa pýtate, akým spôsobom vám český predajca domácich potrieb Orion doručí balík na Slovensko. V tom nie je žiadny problém a dokonca si môžete aj vybrať z dvoch možností dopravy.

  • Slovenská pošta - kuriér Slovenskej pošty vás bude vopred informovať o doručení balíku a ak vás nezastihne doma, uloží vám ho na najbližšej pobočke Slovenskej pošty.
  • Geis Parcel - aj kuriér tejto spoločnosti vás vopred upozorní na doručenie a v prípade vášho nezastihnutia sa s ním môžete dohodnúť na náhradnom termíne.

Reklamácia

Nie ste s tovarom spokojní, alebo sa vám pokazil? Ak sa tak stalo, v priebehu 24 mesiacov od kúpy ho môžete reklamovať. Na tovar e-shopu Orion.sk sa vzťahuje 24 mesačná záručná doba. Nezabudnite do tejto zásielky pribaliť reklamačný formulár, ktorý nájdete na e-shope a balík pošlite na adresu Orion Trade s.r.o., Pezinská cesta 30, 903 01 Senec.

Kontakt

Máte otázku, či pripomienku k e-shopu Orion.sk? Smerujte ju na odborníkov, kontaktujte e-shop na telefónnom čísle 0353 211 142 alebo 0317 013 351. Ak preferujete písomnú komunikáciu, pošlite im mail na [email protected] a nechajte si poradiť s čímkoľvek potrebujete.

Orion predajne

Radi by ste sa pozreli na ponúkaný sortiment osobne? Navštívte jednu z viac ako 30 predajní Orion. Nájdete ich po celom Slovensku, od Košíc, cez Banskú Bystricu, Michalovce, až po Bratislavu či Senec.

Ako nakupovať na Orion.sk ešte lacnejšie?

Nechajte sa zlákať výhodnými nákupmi aj na e-shope Orion.sk. Výhodný nákup vám zaistí cashback v hodnote 3,5 % ceny vášho nákupu, ktorý vám Plná Peňaženka vráti na váš účet u nás. Zbierajte cashbacky pri nákupoch aj na iných e-shopoch a sami uvidíte, že je to jednoduchý a rýchly spôsob šetrenia.

Recenzie a skúsenosti s nákupom na Orion.sk

Tým, že ide o českú firmu, nájdete najviac skúseností práve na českých stránkach. To však ale ničomu nevadí, pretože aj tieto recenzie sú vierohodné a pre vás užitočné. Najviac pozitívnych recenzií si Orion zaslúžil za rýchlosť dodania tovaru, široký výber a dobré ceny.

  • Pán Jaroslav dal e-shopu 5 hviezdičiek a k recenzii dodal: Dodali mě náhradní díl za pár korun, který jsem nutně potřeboval.”
  • Pani Jana bola s e-shopom Orion.cz spokojná na 80 %: Sada hrnků byla jiná než jsem chtěla a pak mi z eshopu psali že ten nápis ambrossy je samolepka.”
  • Rýchlosť, kvalitu a cenu ocenila aj Janča: rychlost, kvalita za rozumnou cenu”
  • Zákazníčka Marta napísala takisto pozitívnu recenziu: Ďakujem za rýchle doručenie mojej objednávky. S objednanými výrobkami som veľmi spokojná.”  

Nevybrali ste si? Nezúfajte a navštívte iné obchody s domácimi potrebami zapojené na Plnej Peňaženke. Jedine vďaka prekliku cez Plnú Peňaženku môžete získať cashback pri nákupoch online. Nakúpiť s cashbackom môžete na e-shope Tescoma.sk, ktorý ponúka široké spektrum produktov na varenie, pečenie či domácich spotrebičov. Aj e-shop deDoma.sk ponúka produkty do domácnosti, a to od dekorácií až po pomocnikov na upratovanie.

Hodnotenie užívateľov

  • 4,6

    Počet hviezdičiek: 4,5 / 5

    8 hodnotení

  • 4

    Počet hviezdičiek: 4,0 / 5

    vyrobky su v poriadku

    Jana P. 24. 2. 2022

  • 5

    Počet hviezdičiek: 5,0 / 5

    Bola som aj v kamennom obchode, aj som videla katalóg, aj sam klikala v obchode - jednoducho orion je plný nápadov

    Jana B. 24. 2. 2022

  • 5

    Počet hviezdičiek: 5,0 / 5

    Kúpila som od vás sadu koreničky. Je super.

    Lenka o. 24. 2. 2022

Najobľúbenejšie obchody z kategórie Domácnosť

Ako PlnáPeňaženka presne funguje?

Registrácia

Zadarmo sa registrujte

U nás neplatíte nijaké poplatky.

Vyhľadanie obchodu

Vyhľadate si obchod.

Na Plnej Peňaženke ich máme viac než 800.

Preklik na e‑shop

Prekliknite sa na e-shop

Tam nakupujte, ako ste zvyknutí

Získanie cashbacku

Získajte cashback

Až 25 % z každej platby.
Schválenú odmenu si môžete nechať hneď vyplatiť.