Dumknihy.cz logo

Dumknihy.cz - internetové kníhkupectvo

Nakupujte vaše obľúbené publikácie z pohodlia domova cez Dumknihy.cz

Viac o Dumknihy.cz

Obchod je momentálne nedostupný

Obchod je dočasne pozastavený.

O Dumknihy.cz

Jeden z najucelenejších e-shopov s knihami v Českej republike. Presne to je Dumknihy.cz, internetové online kníhkupectvo, v ktorom si môžete vyberať z viac ako 60 tisíc kníh rôznych žánrov, nemusíte sa preto báť, že by ste odtiaľ odchádzali sklamaní a na prázdno.

Dumknihy.cz - český e-shop s knihami rôznych žánrov

Internetový obchod Dumknihy.cz je online kníhkupectvo a považujú sa za jeden z najucelenejších e-shopov s knihami v Českej republike. Ponúkajú viac ako 60 000 knižných titulov rôzneho žánru, svoju ponuku denne doplňujú o knižné novinky a skvelé na tomto e-shope je aj to, že pri niektorých knihách nájdete aj recenzie od zákazníkov. Zaujala vás niektorá z ponúkaných kníh, no nákup si chcete ešte premyslieť? Vložte si knihu do zoznamu prianí a nákup môžete previesť aj iný deň. Pozrite sa, čo všetko vám e-shop Dumknihy.cz ponúka:

  • Knihy - Dumknihy.cz je online kníhkupectvo, čo značí najozaj široký výber kníh. E-shop ich má prehľadne zoradené podľa žánru, čo vám nepochybne uľahčí vyhľadávanie. Kúpite tu beletriu, historické knihy, cestovateľskú literatúru a cestopisy, knihy o športe, umení, práve, technike, dokonca aj audioknihy, knihy pre deti a veľa ďalšieho. Ponuku si môžete prezrieť podľa bestsellerov, nájdete tu aj TOP 20 kníh e-shopu, lacné knihy a úplné novinky. 
  • Výpredaj - výpredajové knižky znamenajú výhodné nákupy za dobré ceny. Na Dumknihy.cz si máte z čoho vyberať, v ponuke nájdete väčšinou staršie knihy alebo s poškodeným obalom, čo však ničomu nevadí. Výpredaje na Dumknihy.cz sa netýkajú iba kníh, v ponuke nájdete aj DVD, mapy alebo hry. Výpredaje na Dumknihy.cz siahajú až do výšok 70 %, čo nie je vôbec málo.
  • Hudobniny - ste učiteľom alebo žiakom na umeleckej škole so zameraním na hudobnú náuku? V tom prípade vás určite poteší ponuka tejto kategórie. Nájdete tu totiž notové materiály pre rôzne hudobné nástroje, tiež knihy od hudobných skladateľov či trochu teórie. Výhodne môžete nakupovať aj v hudobnom antikvariáte.
  • Komiksy - na svoje si na Dumknihy.cz prídu aj milovníci komiksov. Tieto obrázkové príbehy už dávno nie sú iba pre deti, naopak, precíznosť niektorých kresieb nenechá chladným žiadneho milovníka umenia. O tom, že ponuka komiksov e-shopu Dumknihy.cz je naozaj široká sa presvedčte sami, nájdete tu napríklad komiksové príbehy Avengers, Batman, Star wars, X-men a veľa ďalších.
  • Cudzojazyčné - patríte do skupiny čitateľov, ktorý preferujú knihy v originálnom jazyku? Alebo si len chcete precvičiť jazyk a možno sa niečo nové naučiť? Pozrite sa na ponuku cudzojazyčných knižných titulov e-shopu Dumknihy.cz. Nájdete tu knihy v angličtine, nemčine, ruštine, no vyberú si tu aj tí z vás, ktorý hovoria španielsky, taliansky alebo inými svetovými jazykmi.
  • Darčeky - Dumknihy.cz ponúka darčeky pre malých aj veľkých. Pre deti tu nájdete samozrejme detské knihy či hračky, ale aj stavebnice či stolné hry. Aj pre dospelákov ponúka Dumknihy.cz stolné hry, DVD a chýbať nesmú ani originálne priania.

Všetko o nákupe na Dumknihy.cz

Platba

E-shop Dumknihy.cz ponúka svojim slovenským zákazníkom dve možnosti platby. K online platbe kartou používa bezpečnostnú bránu 3-D Secure, ktorá je maximálne spoľahlivá a rýchla. Platiť však môžete aj bankovým prevodom na účet spoločnosti. Oba spôsoby platby sú bez poplatkov.

Doprava

Knihkupectvá Kanzelsberger a Barvič a Novotný, spoločnosti, ktoré prevádzkujú e-shop Dumknihy.cz, nájdete po celom Česku. Nájdete ich vo veľkých mestách ako je Praha, Brno, Ostrava, ale aj v menších mestečkách ako je Kroměříž, Trutnov a mnoho ďalších. Na Slovensku kamennú predajňu nenájdete, ale priamo k vám domov vám vašu objednávku doručí kuriér Slovenskej pošty. Za dopravu zaplatíte 375 Kč, čo je niečo viac ako 14 €.

Reklamácia tovaru

Prišla vám poškodená kniha? Stávať by sa to nemalo, ale ako všetci vieme, nikto nie je dokonalý a kniha sa mohla poškodiť aj pri preprave. V tom prípade môžete tovar reklamovať, pripravte si číslo objednávky a zakúpenú knihu. Informovať o reklamácii môžete e-shop telefonicky alebo cez e-mail a následne je vašou povinnosťou tovar poslať poštou späť. Najneskôr do 30 dní vám budú vrátené peniaze.

Kontakt

Máte otázku k tovaru, objednávke, potrebujete poradiť s reklamáciou, či máte nápad na zlepšenie služieb e-shopu Dumknihy.cz? Kontaktujte tento e-shop telefonicky alebo písomne. Volať im môžete na číslo 234 064 221 a to v pondelok až piatok v dobe od 8:00 do 16:30 alebo im napíšte na [email protected]. Priamo na stránkach e-shopu sa vám zobrazí aj chat, cez ktorý môžete s kníhkupectvom komunikovať ešte rýchlejšie a jednoduchšie.

Ako nakpovať ešte výhodnejšie?

Využite pri nákupe zľavy a akcie, ktoré Dumknihy.cz ponúka. Vaše nákupy tak budú lacnejšie a radosť z nich dvojnásobná. Čo však môžete urobiť pre ešte výhodnejšie nákupy aj nezľavneného tovaru? Nakupujte cez Plnú Peňaženku, ktorá vám vráti 2 % z celkovej ceny vášho nákupu. Stačí si u nás vytvoriť účet, prekliknúť sa do e-shopu Dumknihy.cz cez nás a výhodné nákupy môžu začať.

Recenzie

Zaujala vás ponuka e-shopu Dumknihy.cz? Ak si nie ste istí nákupom niektorej z ponúkaných kníh, pozrite sa či na ňu nenájdete recenziu priamo na stránkach e-shopu. Niektoré knižné tituly totiž zákazníci hodnotia priamo takýmto spôsobom a vy sa tak dozviete či je dej knihy pútavý, akým spôsobom je kniha písaná a aká je náročnosť textu. Takmer 9 500 recenzií e-shopu Dumknihy.cz ako celku nájdete na Heureka.cz, kde toto kníhkupectvo odporúča 93 % zákazníkov. A to už svedčí o spoľahlivosti predajcu aj kvalite e-shopu.

  • Pozitívnu skúsenosť s nákupom na Dumknihy.cz mala zákazníčka Hana, ktorá pridáva takúto recenziu: Jsem velmi spokojená a nikdy jsem neměla žádný problém. Ochota, rychlost profesionalita personálu v obchodě Na Skalce v Příbrami.”
  • Na 100 % spokojná bola aj zákazníčka Mirka: Milé a vstřícné jednání, rychlá reakce na objednávku.”
  • Naopak negatívnu skúsenosť mal zákazník, ktorému bola objednávka stornovaná, ale nikto z e-shopu mu to neoznámil: Objednaná kniha 1000 českých a slovenských hub jako dar, na e-shopu hlásili skladem. Po týdnu a půl jsem volal, kde je kniha a sdělili mi, že objednávka byla stornována, prý je vyprodaná. Ale nikdo se nenamáhal mě o stornu jakkoliv informovat.”
  • Za široký sortiment a dobré ceny si e-shop Dumknihy.cz zaslúžil pozitívnu recenziu aj od ďalšieho overeného zákazníka: Spolehlivé dodání objednaných titulů do vybrané prodejny. Široký sortiment. Dobré ceny. Domnívám se, že by se systém vyhledávání titulů dal ještě zlepšit - zdokonalením filtrů a vyhledávacích kritérií.”

Nevybrali ste si? Medzi zákazníkmi je obľúbené aj najväčšie online kníhkupectvo na Slovensku, PantaRhei.sk , kde môžete nakupovať s 2 % cashbackom. Viac ako 68 000 kníh nájdete na Bux.sk, kde získate za vaše nákupy 1,5 % cashback. V kategórii “Knihy, audio, video, hry” nájdete ďalšie online predajne kníh, v ktorých môžete nakupovať s cashbackom od Plnej Peňaženky.

Najobľúbenejšie obchody z kategórie Šport, hobby a zábava

Ako PlnáPeňaženka presne funguje?

Registrácia

Zadarmo sa registrujte

U nás neplatíte nijaké poplatky.

Vyhľadanie obchodu

Vyhľadate si obchod.

Na Plnej Peňaženke ich máme viac než 800.

Preklik na e‑shop

Prekliknite sa na e-shop

Tam nakupujte, ako ste zvyknutí

Získanie cashbacku

Získajte cashback

Až 25 % z každej platby.
Schválenú odmenu si môžete nechať hneď vyplatiť.