ABOUT YOU logo

AboutYou.sk – váš módny e-shop

Nebaví vás hľadať módne kúsky v rôznych obchodoch? Navšívte AboutYou.sk s viac ako 1000 TOP značkami s doručením zadarmo od 14,90 € a vrátením zadarmo.

Viac o ABOUT YOU

Využite výhodné akcie

ZĽAVA 65 %

ABOUT YOU - Outlet
ABOUT YOU logo

až 7,5 % späť

Outlet

Zľavy až do 65 %

Akcia končí o:

Akce končí:

Peniaze z nákupu späť

až 7,5 %

Nový zákazník About You

7,5 %

Existujúci zákazník About You

1 %

Recenzie a články

O ABOUT YOU

About You je značka známa po celom svete, ktorá sa dostala aj k nám na Slovensko. Nakupovať na tomto e-shope môžete z pohodlia domova, platiť môžete spôsobom, ktorý najviac vyhovuje vám a čo je ešte dôležitejšie, balík vám bude doručený do 2 - 6 pracovných dní zadarmo od 14,90 €. E-shop Aboutyou.sk ale nemusí byť iba miestom nákupu, môžete sa tiež inšpirovať a to vďaka About You outfitom, ktoré e-shop vyskladal za vás. Nemusíte sa tak viac trápiť s tým, čo s čím kombinovať, jednotlivé kúsky outfitu môžete kúpiť spolu a rýchlo. Inšpirovať sa môžete tiež z About You Stories, kde nájdete tipy napríklad na letné outfity, ako sa obliecť na svadbu alebo sa dozviete aké trendy sa toto ročné obdobie nosia.

 

About You značky

Je to neuveriteľné, na tomto e-shope nájdete viac ako 1 000 značiek na jednom mieste. Áno, čítate správne, viac ako 1 000. Tým pádom sa zvyšuje pravdepodobnosť, že tu nájdete presne to, čo hľadáte. Ak máte obľúbenú značku, pozrite sa na ponuku About You a určite objavíte veci, ktoré vám priľnú k srdcu. About You ponúka značky ako Levis, Calvin Klein, Only, VERO MODA, nájdete tu aj oblečenie značky About You, tiež svetoznáme značky ako Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, ESPRIT, či športové značky Nike, Adidas, Puma, Vans alebo Converse. Výber je naozaj široký.

About you - dámska móda online

Táto kategória pre ženy zahŕňa:

  • oblečenie - šaty, rifle, tričká, nohavice, bundy, blúzky a tuniky, overaly, plavky, sukne, móda pre plnoštíhle, topy, šortky, saká, bielizeň, pleteniny, mikiny, tehotenské oblečenie, kabáty, tradičná móda a kroje, svetre, basics kúsky, vesty, nohavicové obleky a kostýmy, pončá a kimoná, udržateľná móda;
  • obuv - tenisky, sandále, lodičky, topánky na vysokom podpätku, členkové čižmy, poltopánky, baleríny, šľapky, čižmy, obuv na kúpanie, papuče;
  • doplnky - tašky, bižutéria, opasky, slnečné okuliare, peňaženky, šály a šatky, klobúky a čiapky, hodinky, vlasové doplnky, rukavice;
  • premium - bundy, šaty, rifle, pleteniny, kabáty, blúzky a tuniky, nohavice, tričká a topy, mikiny, bielizeň a plavky, sukne, overaly, obuv, tašky, doplnky;
  • šport - športové oblečenie, športová obuv, športové doplnky a nakupovať môžete aj podľa druhu športu.

About you - pánska móda online

A na svoje si tu prídu aj páni, nakupovať tu môžu:

  • oblečenie - tričká, rifle, šortky, bundy, košele, nohavice, obleky a saká, plavky, väčšie veľkosti, mikiny, svetre a kardigany, bielizeň, tradičná móda a kroje, basics kúsky, kabáty, oblečenie na rôzne príležitosti, udržateľná móda;
  • obuv - tenisky, poltopánky, kanady a čižmy, otvorená obuv;
  • doplnky - opasky, šiltovky a čiapky, hodinky, bižutéria, slnečné okuliare, tašky, batohy, peňaženky a puzdrá, kravaty a doplnky, šály a šatky, rukavice, inteligentné hodinky a fitness náramky;
  • premium - rifle, bundy a kabáty, tričká, mikiny, košele, pleteniny, nohavice, bielizeň a plavky, obuv, doplnky;
  • šport - športové oblečenie, športová obuv, športové doplnky a tiež môžete nakupovať podľa druhu športu.

About you - móda pre deti

Nakúpiť tu môžete aj pre vaše deti. Táto kategória je rozdelená pre dievčatá a pre chlapcov a nakupovať tu môžete pre bábätká (veľkosť 50 - 92), pre deti (veľkosť 92 - 140) a pre tínedžerov (veľkosť 140 - 176). A okrem toho tu nájdete aj tehotenské oblečenie.

About You - zľavy a výpredaje

Aj tento e-shop, Aboutyou.sk, ponúka svojim zákazníkom ešte výhodnejšie nákupy. Nakupovať môžete počas akcií a výpredajov na jednotlivé produkty. A ak chcete využiť ďalšiu možnosť ako na cene ušetriť, nakupujte s Plnou Peňaženkou, ktorá vám vráti peniaze späť z nákupu na tomto e-shope.

About You newsletter

Vďaka odoberaniu newsletteru About You budete vždy včas informovaní o novinkách na e-shope, ale aj vo svete módy, o akciách, zľavách a výpredajoch prebiehajúcich na e-shope Aboutyou.sk.

Platba na About You

Nakúpiť na tomto e-shope môžete rýchlo a jednoducho. A presne tak môžete aj zaplatiť za vašu objednávku. Vyberať si môžete z týchto spôsobov platby:

  • platba platobnou kartou;
  • platba na dobierku;
  • platba cez PayPal.

Doručenie a poštovné

Pri nákupe na e-shope Aboutyou.sk vám bude tovar doručený do 2 - 6 pracovných dní. Balík vám bude doručený prostredníctvom Slovenskej pošty a čo je skvelé, poštovné máte zadarmo pri objednávke nad 14,90 €.

About You - vrátenie a reklamácia tovaru

Prečítajte si niekoľko stručných bodov týkajúcich sa vrátenia tovaru:

  • Na vrátenie tovaru zakúpeného na e-shope Aboutyou.sk máte 100 dní od jeho prevzatia.
  • Vrátenie/reklamácia tovaru na About You je úplne ZADARMO.
  • Doručená zásielka má obsahovať potrebné dokumenty na vrátenie tovaru (dodací list, formulár a etiketu pre vrátenie tovaru), v opačnom prípade kontaktujte zákaznícky servis.
  • Zabalte tovar do rovnakého balíku ako vám bol doručený + pribaľte formulár na vrátenie tovaru a na zatvorený balík nalepte etiketu pre vrvátenie tovaru.
  • Balík prineste na poštu a odošlite - na etikete pre vrátenie tovaru máte adresu na doručenie vráteného tovaru.
  • Následne vám bude tovar skontrolovaný a v prípade uznania vrátenia tovaru vám budú do 14 dní vrátené peniaze spôsobom, aký ste si zvolili vo formulári.
  • V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte zákaznícky servis.

About You - kontakty

Zákaznícky servis spoločnosti About You môžete kontaktovať cez e-mail na [email protected] alebo na bezplatnom telefónnom čísle 0800 008 118 vždy v čase Pondelok - Nedeľa medzi 9-22 hod.

About You - recenzie

E-shop About you ponúka veľa zaujímavých výhod pre svojich zákazníkov, čo svedčí aj o ich spokojnosti pri nákupoch na tomto e-shope. About You vám doručí balík rýchlo, v prípade potreby jednoducho tovar vrátite a k tomu všetkému máte dopravu zadarmo pri objednávke nad 14,90 €. Pozrite sa ako tento e-shop hodnotia zákazníci.

  • Jedna zo zákazníčok si objednávala väčší počet kúskov, no tenisky jej nesadli a musela ich vrátiť. Tu je jej hodnotenie:„Já jsem maximálně spokojena. Vše co jsem objednala došlo v pořádku, mikina, dvě trička, tenisky - v originální krabici, vše jak má, do dvou dní jsem měla všechno doma.Takže za mě doporučuji a určitě zase objednám.”
  • Ďalšia zákazníka napísala takúto recenziu:Dnes mi bylo doručeno zboží, vše načas, cena v pohodě a vracet nebudu, takže co se refundace týče, zatím zkušenost nemám, ale evidentně kritiku na webu psala asi konkurence.. Nemám s nima problém…doporucuji… Řekla bych, že většina online shopu jdou ve stopách Asos, který je Top… Doprava zdarma a vrácení taky… Jen tak dál… :srdce:
  • Jednoduchú, ale o to viac výstižnú recenziu napísal tento zákazník, ktorý je s nákupom na 100% spokojný:Široký sortiment, super ceny a zľavy, dobrá komunikácia”

Nevybrali ste si? Skúste e-shop Vivantis.sk, kde nájdete taktiež oblečenie a doplnky svetových značiek. Nakupovať môžete aj v iných e-shopoch Plnej Peňaženky z kategórie Móda , kdetaktiež získate za vaše nákupy cashback.

Slyšeli jste už o české Plné Peněžence? Vybírejte z více než 1 000 obchodů a nakupujte s Cashbackem.

Hodnotenie užívateľov

  • 4,7

    Počet hviezdičiek: 4,5 / 5

    457 hodnotení

  • 5

    Počet hviezdičiek: 5,0 / 5

    expresné doručenie, dobrý výber

    Andrea P. 7. 3. 2024

  • 5

    Počet hviezdičiek: 5,0 / 5

    Spokojnosť 👍

    Erika K. 7. 2. 2024

  • 5

    Počet hviezdičiek: 5,0 / 5

    Veľký výber značiek, oplatí sa nakupovať najmä počas zliav 😉

    Dagmar B. 31. 10. 2023

Najobľúbenejšie obchody z kategórie Móda a doplnky

Ako PlnáPeňaženka presne funguje?

Registrácia

Zadarmo sa registrujte

U nás neplatíte nijaké poplatky.

Vyhľadanie obchodu

Vyhľadate si obchod.

Na Plnej Peňaženke ich máme viac než 800.

Preklik na e‑shop

Prekliknite sa na e-shop

Tam nakupujte, ako ste zvyknutí

Získanie cashbacku

Získajte cashback

Až 25 % z každej platby.
Schválenú odmenu si môžete nechať hneď vyplatiť.